Happy Asmara - Jajal Kowe Dadi Aku

Lagu Video Happy Asmara - Jajal Kowe Dadi Aku Terbaru
Download NOW

Video Happy Asmara - Jajal Kowe Dadi Aku

Deskripsi Happy Asmara - Jajal Kowe Dadi Aku

Happy Asmara - Jajal Kowe Dadi Aku, Ojo kowe mikir gampang
Dadi aku soro tenan
Nanging tak kuat kuatne tuk bersabar
Wis pancen tresnoku marakke bertahan

Nyanding kowe sing isih kumat kumatan
Ket biyen selalu aku yang harus mengalah
Kadang malah kowe sing nuduh aku salah
Ojo kowe mikir gampang
Dadi aku soro tenan
Nanging tak kuat kuatne bersabar
Jajal kowe dadi aku
Tak jamin tambah kuru
Gusti tolong sadarne sayangku
Aku ra pingin pisah
Nanging aku meh ra betah
Sing tak jaluk kowe endah berubah
Ket biyen selalu
Aku yang harus mengalah
Kadang malah kowe
Sing nuduh aku salah
Ojo kowe mikir gampang
Dadi aku soro tenan
Nanging tak kuat kuatne bersabar
Jajal kowe dadi aku
Tak jamin tambah kuru
Gusti tolong sadarne sayangku
Ojo kowe mikir gampang
Dadi aku soro tenan
Nanging tak kuat kuatne bersabar
Jajal kowe dadi aku
Tak jamin tambah kuru
Gusti tolong sadarne sayangku
Jajal kowe dadi aku