Sayang Kowe - Intan Chacha

Lagu Video Sayang Kowe -  Intan Chacha Terbaru
Download NOW

Video Sayang Kowe - Intan Chacha

Deskripsi Sayang Kowe - Intan Chacha

Sayang Kowe - Intan Chacha, Udan rintik rintik langite mendung
Pelangi pelukismu agung
Udane soyo deres nambahi kangenku
Kelingan manise esemu
Opo kowe ngerti
Mung kowe sing tak sayangi
Jenengmu tak ukir ning ati
Gede roso tresnoku mung kanggo sliramu
Sumpah mati tresnoku kanggo sliramu
Tulung sawangen aku
Aku sing styo ngenteni
Tak suwon kowe biso jogo ati
Tulung sawangen aku
Aku sing nandang rindu
Sumpah mati tresnoku kanggo sliramu