Dj Sewates Kerjo - Hapyy Asmara

Lagu Video Dj Sewates Kerjo - Hapyy Asmara Terbaru
Download NOW

Video Dj Sewates Kerjo - Hapyy Asmara

Deskripsi Dj Sewates Kerjo - Hapyy Asmara

Dj Sewates Kerjo - Hapyy Asmara, Kuat Kuatne Atimu
Nompo Pacubaning Gusti
Kudu Tabahne Atimu
Senajan Abot Dilakoni

Sabar Sabarne Sliramu
Ngempet Kangen Jroning Dodo
Lungaku Iki Amung Sewates Kerjo

Abot Sanggane Sing Tak Roso Iki
Nganti Kapan Koyo Ngene Kahanane
Direwangi Kerjo Rino Kelawan Wengi
Ninggalne Anak Lan Bojone
Lungaku Iki Amung Sewates Kerjo