Happy Asmara - Sepine Wengi

Lagu Video Happy Asmara - Sepine Wengi Terbaru
Download NOW

Video Happy Asmara - Sepine Wengi

Deskripsi Happy Asmara - Sepine Wengi

Happy Asmara - Sepine Wengi, Cobo Sawangen Langit Wengi Iki
Kemerlip Lintang Nambahi Kangene Ati
Opo Ra Kelingan Naliko Pacaran
Kowe Nate Janji Ra Bakal Mbok Blenjani

Nanging Saiki Kowe Ono Ngendi
Tekomu Tanpo Semayan Lungomu Tanpo Pamitan
Neng Kene Aku Ngenteni Sliramu Karo Dedungo
Mugo Awakmu Neng Kono Biso Bahagio

Aku Ra Bakal Dolanan Seng Jenenge Tresno Iki
Yen Ujunge Bakalan Aku Nandang Loro Ati