Ska 86 - Stel Kendo Ska Reggae Version

Lagu Video Ska 86 - Stel Kendo  Ska Reggae Version  Terbaru
Download NOW

Video Ska 86 - Stel Kendo Ska Reggae Version

Deskripsi Ska 86 - Stel Kendo Ska Reggae Version

Ska 86 - Stel Kendo Ska Reggae Version , pengene sugih bondhoning ra gelem rekosopengen uripe mulyo kerjo
pengen akeh duitemagrong magrong omahepengen penak uripe mbut gawe
alasane nomer siji kui ekonomipengen sugih bondho lan dadi priyayimulo makaryo uripe ditotorasah podo ngersulo rugi tenogo

alasane nomer loro harga dirikakehan ita itu nuruti gengsipengen ra kerjo urip koyo rojola kowe malah ngempong, tambah ra cetho

wes wes uwes ora usah alesanora usah bimbang, intine tetep tenang
pengene sugih bondho, ning ra gelem rekosopengen uripe mulyo kerjopengen akeh duite, magrong magrong omahepengen penak uripe mbut gawe
syalalalala abot sangganekuat dilakoni ra kuat tinggal ngopitubruk syahdu syalalalalala

ben dino mung sambat wae, uwes to lehrasah nggo panik, ndak dikiro kurang pikniklemeske pikire wanek-wanekke, utangke tanggane

stel kendo ojo stel kenceng, lemeske wae ojo sepanengdisambi ngopi golek inspirasi, rasah kakehan atraksistel kendo ojo stel kenceng, lemeske wae ojo sepanengdisambi ngopi golek inspirasi, rasah kakehan atraksi

pengene sugih bondho, ning ra gelem rekosopengen uripe mulyo kerjopengen akeh duite, magrong magrong omahepengen penak uripe mbut gawe

pengene sugih bondho, ning ra gelem rekosopengen uripe mulyo kerjopengen akeh duite, magrong magrong omahepengen penak uripe mbut gawe