Tanpo Tresnamu - Denny Caknan Cover By Woro Widowati

Lagu Video  Tanpo Tresnamu - Denny Caknan  Cover By Woro Widowati  Terbaru
Download NOW

Video Tanpo Tresnamu - Denny Caknan Cover By Woro Widowati

Deskripsi Tanpo Tresnamu - Denny Caknan Cover By Woro Widowati

Tanpo Tresnamu - Denny Caknan Cover By Woro Widowati , Biyen seneng bareng karo kowe
Biyen susah tetep karo kowe
Saiki wes bedo, kowe ro wong liyo
Ngambyarno ngimpiku nyanding sliramu
Opo kudu pasrah kahanane
Kudu nrimo karo putusane
Sak tenane ati iki ora lilo
Yen nyawang sliramu nyanding wong liyo
Segampang kuwi caramu
Ngapusi roso atimu
Saiki aku dewe neng kene
Ming sepi tanpo tresnamu
Biyen seneng bareng karo kowe
Biyen susah tetep karo kowe
Saiki wes bedo, kowe ro wong liyo
Ngambyarno ngimpiku nyanding sliramu
Opo kudu pasrah kahanane
Kudu nrimo karo putusane
Sak tenane ati iki ora lilo
Yen nyawang sliramu nyanding wong liyo
Segampang kuwi caramu ngapusi roso atimu
Saiki aku dewe neng kene, ming sepi tanpo tresnamu
Kepiye maneh caraku nglalekno esem guyumu
Saiki aku dewe neng kene, ming sepi tanpo tresnamu
Saiki aku dewe neng kene, ming sepi tanpo tresnamu
Ming sepi tanpo tresnamu