Nella Kharisma - Kimcil Kepolen

Lagu Video Nella Kharisma - Kimcil Kepolen Terbaru
Download NOW

Video Nella Kharisma - Kimcil Kepolen

Deskripsi Nella Kharisma - Kimcil Kepolen

Nella Kharisma - Kimcil Kepolen, Pancene koe pabu nuruti ibumu
Jare nek ra ninja ra oleh dicinta
Opo koyo ngene susahe wong kere
Ameh nyandeng tresno kalah karo bondo
Ku ngerti sifatmu bedo karo awakku iki
Ono opo kok koe bedo karo aku iki
Opo aku salah nek aku tresno koe
Po pendak dino atimu enenge gelisah
Mending aku ro koe koreksi dewe – dewe
Ojo waton tumindak nek kuwi ora becik
Mergo sak iki tresno enenge gur bondo
Menang rupo kalah rupo aku ora popo
Pancene koe pabu nuruti ibumu
Jare nek ra ninja ra oleh dicinta
Opo koyo ngene susahe wong kere
Ameh nyandeng tresno kalah karo bondo
Pisan pindo aku percoyo ro omonganmu
Jebul saiki koe wes keconangan neng mburiku
Koe selingkuh ro koncoku cerakku iki
Opo dumeh aku wong kere langsung tok larani
Jaremu nek ra FU koe ora I Love You
Jaremu nek ra Ninja koe ora cinta
Nanging piye maneh aku wong ra nduwe
Kalah bondo menang rupo kuwi saklawase
Pancene koe pabu nuruti ibumu
Jare nek ra ninja ra oleh dicinta
Opo koyo ngene susahe wong kere
Ameh nyandeng tresno kalah karo bondo
Yonek koe ra iso trimo opo enenge
Gor isone ngoyak bondo kuwi ciri khase
Pancen koe koonco neng atimu wuto
Menang rupo moto bondo kui pancen kowe
Aku wes ra betah ngrasake sifatmu
Mending aku tak pisah ninggalke sliramu
Ojo rumongso bisa nek koe ora iso
Atiku wes ra kuat rasane pengen njepat
Pancene koe pabu nuruti ibumu
Jare nek ra ninja ra oleh dicinta
Opo koyo ngene susahe wong kere
Ameh nyandeng tresno kalah karo bondo
Pancene koe pabu nuruti ibumu
Jare nek ra ninja ra oleh dicinta
Opo koyo ngene susahe wong kere
Ameh nyandeng tresno kalah karo bondo