Nella Kharisma - Juragan Empang

Lagu Video Nella Kharisma - Juragan Empang Terbaru
Download NOW

Video Nella Kharisma - Juragan Empang

Deskripsi Nella Kharisma - Juragan Empang

Nella Kharisma - Juragan Empang, Urip sun lagi ketiban lintang
Gemerlap cahya sinare terang
Dasar nasib sun lagi kaberan
Di demeni ning juragan empang

Rasa seneng sun ora kejagan
Due demenan macem sampean
Uwonge boral bli perhitungan
Ngupai sewakan bandeng se empang

Duh kakang kula demen sampean
Demene kula sampe bleg-blegan
Yen ora teka sanja sedina
Kekatonen bae kaya ning mata

Yen bener kakang arep temenan
Nglamar kula nggo pendamping sampean
Ngomonga karo mimi lan mama
Lamaran sampean pasti ditrima

Duh kakang kula demen sampean
Demene kula sampe bleg-blegan
Yen ora teka sanja sedina
Kekatonen bae kaya ning mata