Nella Kharisma - Demi Tresno

Lagu Video Nella Kharisma - Demi Tresno Terbaru
Download NOW

Video Nella Kharisma - Demi Tresno

Deskripsi Nella Kharisma - Demi Tresno

Nella Kharisma - Demi Tresno, Berulang kali kau sakitiku
Aku mencoba tuk tetap bertahan
Senajan ati rasane ora kuat
Demi tresnoku lilo ati loro
Mbok apak apakke
di jungkir walikke aku meneng wae
Mbok wolak waliki
Njarem tekan ati aku meneng wae
Sikil mampir dodo
Tangan mampir pipi
aku meneng wae
Ngge jaran jaranan
Kowe kesetanan
aku meneng wae
Semua ku lakukan demi anakmu
Tersayang aku ra tego dadi korbanne wong tuwo
Biar kutanggung sendiri deritaku
Mugo wae kowe iso ngerteni
Berulang kali kau sakitiku
Aku mencoba tuk tetap bertahan
Senajan ati rasane ora kuat
Demi tresnoku lilo ati loro
Mbok apak apakke
di jungkir walikke aku meneng wae
Mbok wolak waliki
Njarem tekan ati aku meneng wae
Sikil mampir dodo
Tangan mampir pipi
aku meneng wae
Ngge jaran jaranan
Kowe kesetanan
aku meneng wae
Semua ku lakukan demi anakmu
Tersayang aku ra tego dadi korbanne wong tuwo
Biar kutanggung sendiri deritaku
Mugo wae kowe iso ngerteni