Dinggo Bukti - Om Wawes Cover By Woro Widowati

Lagu Video Dinggo Bukti - Om Wawes  Cover By Woro Widowati  Terbaru
Download NOW

Video Dinggo Bukti - Om Wawes Cover By Woro Widowati

Deskripsi Dinggo Bukti - Om Wawes Cover By Woro Widowati

Dinggo Bukti - Om Wawes Cover By Woro Widowati , Umpomo kowe ngerti roso atiku iki
Senadyan urip sesandingan
Nanging ati ora krasan
Wes tak cobo tak lakoni
Wes tak cobo tak ngerteni
Nanging ati ora iso kuat
Nyonggo loro mergo omonganmu
Sing nglarani ati
Kowe ora tau ngrumangsani
Sing tak lakoni, yo mung dinggo, dinggo bukti
Aku nrimo kowe, opo wae kahanane
Sewu siji masalahe
Kowe ora tau iso ngumumi
Bakal tak dongake tekan kapan wae mugo Gusti
Isih sayang kowe, gelem ngandani kowe
Mugo nyaman karo liyane
Urip iki mung sepisan
Ojo nganti ngrusak sae seduluran
Senadyan wis ra sesandingan
Ati iki tetep sayang
Nanging tresno ra kudu duweni
Yen kui dalane
Kudu tak lakoni
Kowe ora tau ngrumangsani
Sing tak lakoni, yo mung dinggo, dinggo bukti
Aku nrimo kowe, opo wae kahanane
Sewu siji masalahe
Kowe ora tau iso ngumumi
Bakal tak dongake tekan kapan wae mugo Gusti
Isih sayang kowe, gelem ngandani kowe
Mugo nyaman karo liyane
Kowe ora tau ngrumangsani
Sing tak lakoni, yo mung dinggo, dinggo bukti
Aku nrimo kowe, opo wae kahanane
Sewu siji masalahe
Kowe ora tau iso ngumumi
Bakal tak dongake tekan kapan wae mugo Gusti
Isih sayang kowe, gelem ngandani kowe