Nining Meida - Kalangkang

Lagu Video Nining Meida - Kalangkang Terbaru
Download NOW

Video Nining Meida - Kalangkang

Deskripsi Nining Meida - Kalangkang

Nining Meida - Kalangkang, Mungguhing dina impénan
Geuning sakitu deudeuhna
Kanyaaah nu wening bersih
Satia jadi kakasih
Mungguhing dina impénan
Geuning sakitu léahna
Pameunteu marahmay manis
Teu isin .. kaambung damis
Rambut panjang nu ngarumbay
Disangkéh panangan nyampay
Lalaunan raray tanggah
Rangkulan karaos pageuh
Luhur pasir tepung deudeuh
Perlambang asih nu mekar
Kabagjaan nu duaan nu duaan
Hanjakal hanjakal teuing
Endah ngan ukur kalangkang
Harepan harepan diri
Sing nyanding jeung kanyataan