Nella Kharisma - Sewu Siji Om Lagista

Lagu Video Nella Kharisma - Sewu Siji  Om Lagista  Terbaru
Download NOW

Video Nella Kharisma - Sewu Siji Om Lagista

Deskripsi Nella Kharisma - Sewu Siji Om Lagista

Nella Kharisma - Sewu Siji Om Lagista , Aduh romo ibu, ngapuranen aku
Yen ono salah lan luputku
Tak rumangsani, aku nduweni dosa
Nganti saiki, isih kroso ning dodo

Rino wengi, ra lali tansah ndedonga
Memuji marang, kang kuoso
Mugi enggal entuk, paring pangapuro
Urip tentrem ayem, ugo kanti mulyo

Ngendi ono anak wani marang wong tuwo,
Yen nganti ono sewu siji sing wani,
Ngendi ono anak lali marang wong tuwo,
Yen nganti ono sewu siji sing lali

Suwargone ndunyo, ono sukune wong tuwo
Wong kang tuhu suci, gedhe ganjarane

Rino wengi, ra lali tansah ndedonga
Memuji marang, kang kuoso
Mugi enggal entuk, paring pangapuro
Urip tentrem ayem, ugo kanti mulyo

Ngendi ono anak wani marang wong tuwo,
Yen nganti ono sewu siji sing wani,
Ngendi ono anak lali marang wong tuwo,
Yen nganti ono sewu siji sing lali

Suwargone ndunyo, ono sukune wong tuwo
Wong kang tuhu suci, gedhe ganjarane
Suwargone ndunyo, ono sukune wong tuwo
Wong kang tuhu suci, gedhe ganjarane