Happy Asmara - Sayangen Aku Sak Senggangmu

Lagu Video Happy Asmara - Sayangen Aku Sak Senggangmu Terbaru
Download NOW

Video Happy Asmara - Sayangen Aku Sak Senggangmu

Deskripsi Happy Asmara - Sayangen Aku Sak Senggangmu

Happy Asmara - Sayangen Aku Sak Senggangmu, Aku ngerti dirimu
Mencintai diriku
Meski ra utuh
Lan tulus seko atimu
Kowe nresnani aku
Mung ngawe panglipurmu
Aku sadar yen ono
Dari cintamu yang kedua
Reff :
Sayangen aku masio sak senggangmu
Aku sadar yen aku amung dadi panglipur atimu
Sayangen aku masio sak senggangmu
Senadyan ono sedelok wae wis gawe marem atiku