Didi Kempot - Stasiun Balapan

Lagu Video Didi Kempot - Stasiun Balapan Terbaru
Download NOW

Video Didi Kempot - Stasiun Balapan

Deskripsi Didi Kempot - Stasiun Balapan

Didi Kempot - Stasiun Balapan, Ning stasiun balapan
Kuto solo sing dadi kenangan
Kowe karo aku
Naliko ngeterke lungamu
Ning stasiun balapan
Rasane koyo wong kelangan
Kowe ninggal aku
Ra kroso netes eluh ning pipiku
Da a... Dada sayang
Da... Slamat jalan
Reff:
Janji lungo mung sedelo
Jare sewulan ra ono
Pamitmu naliko semono
Ning stasiun balapan solo
Jare lungo mung sedelo
Malah tanpo kirim warto
Lali opo pancen nglali
Yen eling mbok enggal bali