Nella Kharisma - Ngenteni Janjimu

Lagu Video Nella Kharisma - Ngenteni Janjimu Terbaru
Download NOW

Video Nella Kharisma - Ngenteni Janjimu

Deskripsi Nella Kharisma - Ngenteni Janjimu

Nella Kharisma - Ngenteni Janjimu, Sing pungkasan ono ing kene
Sliramu lan aku
Naliko jejer sesandingan
Kok ucapke janjimu
Ndek semono aku ra ngiro
Sliramu pamit aku
Senadyan kondo mung sedelo
Wes gawe bingung atiku
Nanging piye kuwi karepmu
Mbrebes mili eluhku
Aku ra biso nggandoli
Marang keputusanmu
Kudu lilo ning ora biso
Mergo kebacut tresno
Wes kadung njangget ono dodo
Yo wes dadi janji ati
Yo mung siji sing tak tresnani
Mung sliramu pepujane ati
Tansah tak ugemi janjimu
Nganti tekan saiki
Tresno iki kang tulus suci
Ojo nganti kok blenjani
Sing tak tunggu mung sliramu
Sing pungkasan ono ing kene
Sliramu lan aku
Naliko jejer sesandingan
Kok ucapke janjimu
Ndek semono aku ra ngiro
Sliramu pamit aku
Senadyan kondo mung sedelo
Wes gawe bingung atiku
Nanging piye kuwi karepmu
Mbrebes mili eluhku
Aku ra biso nggandoli
Marang keputusanmu
Kudu lilo ning ora biso
Mergo kebacut tresno
Wes kadung njangget ono dodo
Yo wes dadi janji ati
Yo mung siji sing tak tresnani
Mung sliramu pepujane ati
Tansah tak ugemi janjimu
Nganti tekan saiki
Tresno iki kang tulus suci
Ojo nganti kok blenjani
Sing tak tunggu mung sliramu
Yo mung siji sing tak tresnani
Mung sliramu pepujane ati
Tansah tak ugemi janjimu
Nganti tekan saiki
Tresno iki kang tulus suci
Ojo nganti kok blenjani
Sing tak tunggu mung sliramu