Bisane Mung Nyawang - Vita Alvia

Lagu Video Bisane Mung Nyawang - Vita Alvia Terbaru
Download NOW

Video Bisane Mung Nyawang - Vita Alvia

Deskripsi Bisane Mung Nyawang - Vita Alvia

Bisane Mung Nyawang - Vita Alvia, Bisane mung nyawang
Sing biso ndampingi
Bisane mung ngangen
Sing biso nduweni
Riko hang sun sayang
Wis ono hang ngudang
Riko hang sun eman
Wis duwen wong liyan
Getun rasane ati
Sing biso nduweni
Riko hang sun demeni
Riko hang sun welasi
Wis ono hang ngrumati
Getun rasane ati
Sing biso nduweni
Riko hang sun demeni
Riko hang sun welasi
Wis ono hang ngrumati
Opo iki wis takdire
Bisone mung nyawang
Kadung mulo wis takdire
Lilo isun lilo