Baik Baik Saja - Ndarboy Genk Cover By Woro Widowati

Lagu Video Baik Baik Saja - Ndarboy Genk  Cover By Woro Widowati  Terbaru
Download NOW

Video Baik Baik Saja - Ndarboy Genk Cover By Woro Widowati

Deskripsi Baik Baik Saja - Ndarboy Genk Cover By Woro Widowati

Baik Baik Saja - Ndarboy Genk Cover By Woro Widowati , Timbang kowe ora iso ngerti kahanane
Mending awak dewe bubar wae
Soyo suwe aku berjuang dinggo bertahan
Terimo ngalah, aku nyerah kudu pasrah
Nangis, aku nangis, batinku koyo diiris
Cukup s-m-ne wae, aku ngaboti kowe
Terimo mundur timbang loro ati
Atiku wes ajur, kowe ra peduli
Terimo ngalah, aku wes ra betah
Lupakan semua cerita, semoga kau baik-baik saja
Mencintaimu memang tak harus memiliki
Tak mungkin berharap kau kembali
Setyo janji sing mbok blenjani aku rapopo
Aku sadar aku sopo, iso opo
Nangis, aku nangis, batinku koyo diiris
Cukup s-m-ne wae, (liriklaguindonesia.Net) aku ngaboti kowe
Terimo mundur timbang loro ati
Atiku wes ajur, kowe ra peduli
Terimo ngalah, aku wes ra betah
Lupakan semua cerita, semoga kau baik-baik saja
Terimo mundur timbang loro ati
Atiku wes ajur, kowe ra peduli
Terimo ngalah, aku wes ra betah
Lupakan semua cerita, semoga kau baik-baik saja
Semoga kau baik-baik saja
Ku relakan kau bersamanya
Timbang kowe ora iso ngerti kahanane
Mending awak dewe bubar wae