Dj Ojo Nguber Welase - Syahiba Saufa

Lagu Video Dj Ojo Nguber Welase - Syahiba Saufa Terbaru
Download NOW

Video Dj Ojo Nguber Welase - Syahiba Saufa

Deskripsi Dj Ojo Nguber Welase - Syahiba Saufa

Dj Ojo Nguber Welase - Syahiba Saufa, Sing usah riko katek ngaleng ngaleng maning
Alasan ngalor ngidul mung di gawe gawe
Isun weruh dewek Riko suloyo
Isun weruh dewek dung riko makeh demen larene
Sing usah riko katek ngaleng ngaleng maning
Alasan ngalor ngidul mung di gawe gawe
Isun weruh dewek Riko suloyo
Isun weruh dewek dung riko makeh demen larene
Dienggo paran riko nguber demene
Mung welas isun ngelebihi welase
Dienggo paran riko nguber demene
Mung welas isun ngelebihi teko ning welase... 2x