Nella Kharisma - Tak Duduhi Dalane

Lagu Video Nella Kharisma - Tak Duduhi Dalane Terbaru
Download NOW

Video Nella Kharisma - Tak Duduhi Dalane

Deskripsi Nella Kharisma - Tak Duduhi Dalane

Nella Kharisma - Tak Duduhi Dalane, Kesel atiku ngerasakke awakmu
Kabeh sing tak karep saiki wis ilang
Eling omongmu mung awakku sing mbok sayang
Nanging tresnamu mung manis neng lambe
Mbok kiro ku ra ngerti kowe karo de’e kebangeten
Koyo aku ra ngerti opo wae sing mbok delikke
Ngomong wae opo sing mbok karepke
Opo wae yen iso nggawe dadi atimu seneng
Jujur wae opo sing mbok karepke
Ra sah mandek terosno wae takduduhi dalane
Saiki wis ra kudu ngenteni awakmu tresnamu
Tak anggep wis ra ono kabeh janji manismu