Kangen Nickerie - Didi Kempot Cover By Woro Widowati

Lagu Video Kangen Nickerie - Didi Kempot  Cover By Woro Widowati  Terbaru
Download NOW

Video Kangen Nickerie - Didi Kempot Cover By Woro Widowati

Deskripsi Kangen Nickerie - Didi Kempot Cover By Woro Widowati

Kangen Nickerie - Didi Kempot Cover By Woro Widowati , Sepine wengi iki
Neng kene aku ngenteni
Kesuwen-suwene wis pirang sasi
Neng Nickerie kowe ra bali
Opo aku salah
Naliko urip sak omah
Rembulan sing ngilo ono segoro
Padhangono ati kulo
Pujaan hatiku ra teko-teko
Neng Nickerie lali kulo
Opo aku salah
Naliko urip sak omah
Aku nangis, aku kangen
Janjine biyen kowe seneng
Neng Nickerie tak enteni
Gek muliho neng kene aku ngenteni
Rembulan sing ngilo ono segoro
Padhangono ati kulo
Pujaan hatiku ra teko-teko
Neng Nickerie ndang muliho
Opo aku salah
Naliko urip sak omah
Aku nangis, aku kangen
Janjimu biyen kowe seneng
Neng Nickerie tak enteni
Neng muliho aku ngenteni
Neng Nickerie gek enggal bali