Nella Kharisma - Taiwan Ninggal Janji

Lagu Video Nella Kharisma - Taiwan Ninggal Janji Terbaru
Download NOW

Video Nella Kharisma - Taiwan Ninggal Janji

Deskripsi Nella Kharisma - Taiwan Ninggal Janji

Nella Kharisma - Taiwan Ninggal Janji, Owe telpon ning aku
Jare ngomong rindu
Nanging tak rasakne
Koyo bedo ning kupingku
Rasane ati ra karuan
Batinku penasaran
Saiki kowe karo sopo
Ning taiwan
Mbiyen aku ra lilo
Kowe nembung budal kerjo
Mergo sumpah setiomu
Aku luluh tak lilakno
Saiki kowe uwes lali
Malah tego nyidro janji
Ngertio ngono mbiyen
Arep budal tak gondeli
Ibarat karok ning panci
Tak sok banyu dadi bubur
Mbasan kelakon tak lilani
Balesanmu bablas kabur
Dikoyo ngopo ra bali
Lha wong kowe kadung lali
Lelakon iki judule
Ning taiwan ninggal janji