Alvi Ananta - Lebu

Lagu Video Alvi Ananta - Lebu Terbaru
Download NOW

Video Alvi Ananta - Lebu

Deskripsi Alvi Ananta - Lebu

Alvi Ananta - Lebu, Gedigi isun yo mulo gedigi
Paran anane
Sing duwe paran paran
Sun sing duwe
Sun pasrah baen
Umpomo isun sing keanggep riko
Sun wes nerimo
Kelendi kelendio riko tetep ono
Nong njero ati
Koyo lebu keterak angin miber semembur
Ketebluk ono ring pelatarane atin riko
Dung gelem gancang puputono gancang puputono
Kadung sing gelem gancang sapuen makne miber, makne miber
Umpomo isun sing keanggep riko
Sun wes nerimo
Kelendi kelendio riko tetep ono
Ning njero ati, nong njero ati
Koyo lebu keterak angin miber semembur
Ketebluk ono ring pelatarane atin riko
Dung gelem gancang puputono gancang puputono
Kadung sing gelem gancang sapuen makne miber, makne miber