Syahiba Saufa - Ojo Mung Isun Remix Version

Lagu Video Syahiba Saufa - Ojo Mung Isun  Remix Version  Terbaru
Download NOW

Video Syahiba Saufa - Ojo Mung Isun Remix Version

Deskripsi Syahiba Saufa - Ojo Mung Isun Remix Version

Syahiba Saufa - Ojo Mung Isun Remix Version , Ojo mung isun hang ngrasakaken
Jerone kangen
Rumongso isun welas riko
Kari sing kereken
Rungo keno suoro ati
Hang angen angen
Wiwit gending iki kanggo
Tombone kangen
Ojo mung isun hang ngrasakaken
Jerone kangen
Rumongso isun welas riko
Kari sing kereken
Rungo keno suoro ati
Hang angen angen
Wiwit gending iki kanggo
Tombone kangen
Sedino dino
Riko raono kabare
Ojo mung isun
Hang duwe kangen
Ojo mung isun
Hang angen angen
Masio ringkono
Riko endi welase
Ojo mung isun
Hang duwe roso
Ojo mung isun
Hang welas nyang riko

Ojo mung isun hang ngrasakaken
Jerone kangen
Rumongso isun welas riko
Kari sing kereken
Rungo keno suoro ati
Hang angen angen
Wiwit gending iki kanggo
Tombone kangen
Sedino dino
Riko raono kabare
Ojo mung isun
Hang duwe kangen
Ojo mung isun
Hang angen angen
Masio ringkono
Riko endi welase
Ojo mung isun
Hang duwe roso
Ojo mung isun
Hang welas nyang riko
Hang duwe roso
Ojo mung isun
Hang welas nyang riko