Pikir Keri - Nella Kharisma

Lagu Video Pikir Keri - Nella Kharisma Terbaru
Download NOW

Video Pikir Keri - Nella Kharisma

Deskripsi Pikir Keri - Nella Kharisma

Pikir Keri - Nella Kharisma, Yen gelem tak jak rabi
Yen ra gelem tak jagongi
Sing ra penting pikir keri
Yen kowe gelem tak sayang
Ya ojo mbok gawe bimbang
Rasah kakean alesan
Iki ati du parkiran maju mundur ra karuan
Iki ati du layangan tarik ulur sembarangan
Naning tresno iki udu es teh plastikan
Sing mbok cantelke lalu engkau tinggalkan
Janjimu koyo mendung di tunggu ora udan
Tresnaku kesandung aku jebul kapusan
Jodo bakal tekan ora bakal kijolan
Nek bojo yo mantenan nek ora tep syukuran
Piker keri piker keri ketimbang loro ati