Happy Asmara - Matur Nuwun

Lagu Video Happy Asmara - Matur Nuwun Terbaru
Download NOW

Video Happy Asmara - Matur Nuwun

Deskripsi Happy Asmara - Matur Nuwun

Happy Asmara - Matur Nuwun, Matur nuwun kanggo sakabehe
pernah urip bareng kowe
Masio ora sempurno
Kok ngene endinge
Sepurane yen akeh salahe
Aku kudu kuat ora oleh sambat
Mergo iki wes pancen dalane
Aku kudu kuat ora oleh sambat
Mergo kabeh ono tulisane