Jihan Audy - Sugeng Dalu Koplo Version

Lagu Video Jihan Audy - Sugeng Dalu  Koplo Version  Terbaru
Download NOW

Video Jihan Audy - Sugeng Dalu Koplo Version

Deskripsi Jihan Audy - Sugeng Dalu Koplo Version

Jihan Audy - Sugeng Dalu Koplo Version , Sugeng dalu
Ati seng biyen tau ngelarani
Wes suwe we ra rene
We lungo mung masalah sepele
We golek liane
Tambah loro
Yakin we teko nambahi sengsoro
Ngrusak tatanan ati seng wes pengen lali
Karo gedhe duwure balungan mu
Aku wes ora gagas kata luka
Wes cukup wingi rapengen mbaleni
Mario leh mu dolanan ati
Wes wayahe we kapok mblenjani
Udan tangise ati
Saiki wes rodo terang
Masio isih kadang kelingan
Kowe seng tak sayang sayang
Saiki mung crito loro
Mpun kadung mbekas ning dodo
Perihe ati seng mbok paringi
Wes cukup ra bakal tak baleni
We arep neng ndi to
Ojo ngalih, aku pengen balik karo kowe
Wis cukup, aku pamit